Waar ben je naar op zoek?

Octalarm touch

Aangeboden
05-02-2024
Stallen en inrichting
N.o.t.k.

Omschrijving

Octalarm touch alarmmelder

Octalarm Touch alarmmelder met GSM, VoIP en PSTN voorzien van kleuren touchscreen
10-OCTA-TOUCH
Dit is al weer de 5e generatie van de Octalarm en dit maal is hij voor het eerst voorzien van een full-color touchscreen om het instellen en gebruik maximaal te optimaliseren. U ziet direct in kleuren en meldingen wat de status is van de aangesloten ingangen. Als er geen foutmeldingen zijn ziet u groene bolletjes, echter als er ergens een probleem optreed ziet u dit direct met een rood scherm, een rood bolletje van de betreffende ingang en, dmv een zeer duidelijke verlichting over de gehele unit. Deze zal normaliter groen zijn maar bij een foutmelding zal deze duidelijk rood verlichten zodat hij direct de aandacht trekt. Deze aandacht wordt ook getrokken door de meldingen die hij uitzend en het audio signaal wat hij afspeelt.

Deze nieuwste versie is een alles in 1 device, zo kan hij communiceren via GSM, VOIP/SIP en PSTN. De GSM kan gebruikt worden op 2G, 3G en 4G zodat u zeker bent voor jarenlange betrouwbare communicatie.
De Octalarm Touch kan op vele verschillende manieren u attenderen dat er een foutmelding is. Hij doet dit namelijk dmv een zoemer, een optioneel aangesloten sirene maar ook op afstand door middel van een gesproken bericht op uw GSM, een melding op uw semafoon, een SMS bericht en/of een Email-bericht.

De Octalarm Touch is voorzien van 8 alarmingangen, 2 schakelbare relaisuitgangen en 2 open collector uitgangen. Deze in en uit gangen zijn uit te breiden met optioneel verkrijgbare uitbreidingsunits die u naast de Octalarm Touch kunt plaatsen maar ook bijvoorbeeld in een andere ruimte.

U kunt de Octalarm aansluiten op uw eigen verbindingen en deze volledig instellen, echter het is ook mogelijk om Octalarm Connect af te sluiten, u sluit dan voor een vast bedrag per maand een abonnement af en daarvoor krijgt u een vooringestelde SIM-kaart en SIP (VoIP) account. U hoeft dan geen VPN verbindingen, SMTP account of andere instellingen te maken deze staan standaard vooringesteld in de Octalarm. U heeft dus een melder die "out of the box" werkt. Dit abonnement is af te sluiten voor € 13.95 per maand en dit is inclusief uw datagebruik, u zal dus nooit bijkomende kosten hebben, en deze SIM is geschikt voor gebruik in heel Europa (wederom zonder extra kosten). Uw verbindingen loggen in op een 24/7 bewaakte server dus mocht er om wat voor rede totaal geen communicatie meer zijn zal u ook nog gealarmeerd worden!