Waar ben je naar op zoek?

Labrador pups VERKOCHT

Aangeboden
26-04-2022
Huisdieren
Vaste prijs

Omschrijving

Mooie lieve labrador pups

Onze mooie, lieve puppy’s zijn geboren op 10 maart 2022 en mogen rond 5 mei het nest verlaten.

De pups zijn 100% raszuivere labradors en groeien op met veel ruimte op de boerderij. Ze zijn nu 7 weken oud. De pups zijn gevaccineerd, ontwormd (met 2, 4, en 6 weken), gechipt en geregistreerd. Tevens zijn er paspoorten en gezondheidsverklaringen aanwezig (alle pups zijn gezond verklaard door de dierenarts).

Het nestje van 9 labradorpups (1 bruin reutje, 3 zwarte reutjes, 2 bruine teefjes en 3 zwarte teefjes) is het eerste nestje van onze hond Doezel. Moederhond is een trouwe, lieve, sociale labrador die gezellig los rondloopt op de boerderij. Ze is altijd lief bij kinderen, maar ook vol energie als er met haar gespeeld wordt. Doezel is een raszuivere labrador zonder stamboom. Ze is klein van soort. De vaderhond heeft wel een stamboom en heeft meegedaan aan diverse keuringen. Vaderhond is niet aanwezig.

Er zijn nog hele lieve hondjes beschikbaar, zowel reutjes als teefjes. Bij vragen of interesse kunt u uiteraard contact met ons opnemen. De pups kunnen niet wachten om hun nieuwe baasje te gaan ontmoeten! De koffie staat klaar!

0618341020